Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل آمریکاگفت: معمولا طرفین در آستانهبه نتیجه رسیدن مذاکرات سرسختی بیشتری نشان می‌دهند،به نظر می‌رسد قرارنیست طی روز‌های آینده گرهی که آمریکائی‌ها بر برجام زدند باز شود.

امیرعلی ابوالفتح کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرگزاری دانشجو در خصوص اظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا در مورد نزدیکی تاریخ خروج آمریکا از مذاکرات وین گفت:صحبت‌های وزیر خارجه آمریکا در خصوص نزدیکی تاریخ ترک مذاکرات وین توسط دولت بایدن می‌تواند نوعی چانه زنی از طرف مقابل باشد در جهت تلاش برای کسب امتیازات بیشتر در آستانه یک توافق احتمالی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


*در آستانه مذاکرات طرفین معمولا سرسختی بیشتری نشان می‌دهند
وی ادامه داد:معمولا طرفین در آستانه مذاکرات سرسختی بیشتری نشان می‌دهند.و از این روبه نظر می‌رسد قرارنیست طی روز‌های آینده گرهی که آمریکائی‌ها بر برجام زدند باز شود. 

ابوالفتح تصریح کرد:آمریکا و اروپا انتظار داشتند ایران الی العبد پایبند به برجام بماند. اما ایران این کار را نکرد و اروپا مدعی است که ایران باید به برجام برگردد بدون ابنکه آمریکا را مسبب اصلی این اتفاقات بداند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


این کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به اینکه از قبل مشخص بود که آمریکاو اروپا ایران را متهم به نقض برجام کنند گفت:"بله؛ ایران برجام را نقض کرد، اما این نقض به دلیل نقض آمریکا بود" و اساساایران به شرطی به تعهدات خود برمی گردد که آمریکا به تعهدات برجامی خود برگردد.


*ایران به شرطی به تعهدات خود برمی گردد که آمریکا به تعهدات برجامی خود برگردد
وی در خصوص احتمال تمدید توافق بین ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت:بنا نیست توافق ایران و آزانس تا همیشه ادامه یابد.ایران و طرف مقابل هیچ کدام علاقه‌ای به تمدید مذاکرات ندارند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


ابوالفتح در پایان خاطر نشان کرد:اما این موضوع بستگی به مصلحت اندیشی دارد؛ ممکن است براساس مصلحت اندیشی توافق بین ایران و آژانس تمدید شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ابوالفتح مذاکرات هسته ای بلینکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • حماس: پیشنهاد جدید در مذاکرات قاهره بهتر از قبل است/ نتانیاهو مانع توافق می‌شود
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهادهای قبلی است
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • بلینکن: توافق آتش‌بس باید برای حماس یک «تصمیم آسان» باشد
  • از پیشرفت در مذاکراه تا ضرب‌الاجل اسرائیل/ گفتگو در مرز خوش‌‎بینی و بدبینی جریان دارد
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی
  • رانگنیک سرمربی بایرن مونیخ نمی‌شود!